top of page

The grand opening of the festival coming on Saturday, October 12th

Cyprus International Short Film Festival returns on October 12th, at 8:00 p.m. at the Rialto Theatre, with a vibrant cinematic week packed with daily short film screening slots and events.


As per every year, the organizers have lined up an exciting audiovisual spectacle right outside the Rialto Theatre, a ceremonial opening to welcome audience and filmmakers alike to yet another exciting ISFFC edition.


After the opening ceremony, the festival screenings begin, inviting us to be transformed by powerful stories that delve into the human condition, brought to life by emerging talented directors from Cyprus and across the globe.


After the screenings, the night remains young! Everyone is invited to join the ISFFC Opening Night party at Heroes Square at 10:30 p.m., featuring DJs MATOX & MEMO, delivering an explosive mix of House, Tech-House, and Minimal House beats.


Date: Friday, October 12, 2024

Time: 8:00 p.m. (opening ceremony and screenings), 10:30 p.m. (party)

Location: Rialto Theatre (for the ceremony and screenings), Heroes Square (for the party)

Drinks & Food: ISFFC Bar

DJs: MATOX & MEMO


For more information about the festival  and the programme of screenings on our website, visit www.isffc.com.cy and its social media pages.


The festival is co-organised by the Department of Contemporary Culture of the Deputy Ministry of Culture, and the Rialto Theatre.


Η μεγάλη έναρξη του φεστιβάλ την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου


Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επιστρέφει δυναμικά για μια κινηματογραφική εβδομάδα, η οποία ξεκινά το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. στο Θέατρο Ριάλτο, με καθημερινές προβολές και εκδηλώσεις.


Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, οι διοργανωτές επιφυλάσσουν  στους θεατές  ένα συναρπαστικό οπτικοακουστικό θέαμα στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου Ριάλτο, ένα τελετουργικό έναρξης με το οποίο  θα καλωσορίσουν κοινό και σκηνοθέτες στην πλούσια σε δράσεις φεστιβαλική εμπειρία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους (ISFFC).


Αμέσως μετά την τελετή έναρξης, οι προβολές των ταινιών του φεστιβάλ θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια της ανθρώπινης κατάστασης ανά την υφήλιο, σε σκηνοθεσία μιας νέας γενιάς δημιουργών από την Κύπρο και το Εξωτερικό.


Μετά την ολοκλήρωση των προβολών, η βραδιά συνεχίζεται με το καθιερωμένο Opening Night Party, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ηρώων στις 10:30 μ.μ με μουσική από τους DJ MATOX & MEMO, σ’ένα εκρηκτικό συνδυασμό House, Tech-House και Minimal House ήχων. 


Ημερομηνία: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024

Ώρα: 8:00 μ.μ. (έναρξη τελετής και προβολές), 10:30 μ.μ. (πάρτι)

Τοποθεσία: Θέατρο Ριάλτο (για την τελετή και προβολές), Πλατεία Ηρώων (για το πάρτι)

Drinks & Food: ISFFC Bar 

DJs: MATOX & MEMO


Για περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του www.isffc.com.cy και τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα.


Το φεστιβάλ είναι μία διοργάνωση του Τμήματος Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, και του Θεάτρου Ριάλτο.


Festivalin 12 Ekim Cumartesi günkü büyük açılışı


Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali, 12 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'de Rialto Tiyatrosu'nda başlayacak olan ve günlük gösterimler ve etkinliklerle dolu olan bir film haftasıyla geri dönüyor.


Organizatörler her yıl olduğu gibi bu yıl da Rialto Tiyatrosu'nun açık alanında izleyicilere heyecan verici bir görsel-işitsel gösteri, izleyicileri ve film yapımcılarını Uluslararası Kısa Film Festivali'nin (ISFFC) etkinliklerle dolu festival deneyimine davet eden bir açılış töreni sunuyor.


Açılış töreninin hemen ardından, Kıbrıs'tan ve yurtdışından yeni nesil film yapımcılarının yönettiği filmlerin gösterimleri bizi dünyanın dört bir yanındaki insanlık halinin yollarında bir yolculuğa çıkaracak.


Gösterimlerden sonra akşam, saat 22:30'da İroon Meydanı'nda DJ MATOX & MEMO tarafından House, Tech-House ve Minimal House seslerinin çoşkulu bir birleşimi olan müzikle gerçekleşecek olan Açılış Gecesi Partisi ile devam ediyor.


Tarih:  Cumartesi, 12 Ekim 2024

Saat: 20:00 ( açılış töreni ve gösterimler), 22:30 (parti)

Yer: Rialto Tiyatrosu (tören ve gösterimler için), İroon Meydanı (parti için)

İçecek ve Yiyecek: ISFFC Bar 

DJ'ler: MATOX & MEMO


Festival hakkında daha fazla bilgi için www.isffc.com.cy web sitesini ve sosyal medya sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. 


Festival, Kültür Müsteşarlığı Çağdaş Kültür Dairesi tarafından Rialto Tiyatrosu ile işbirliği içinde düzenlenmektedir.

Comentarios


bottom of page